Hírek

2008.05.01. 15:42

Fidesz: boldoguljon a kisember

A kisemberek boldogulását szolgáló, a munkahelyteremtést középpontba állító új gazdaságpolitikára van szükség Magyarországon

MTI

A kisemberek boldogulását szolgáló, a munkahelyteremtést középpontba állító új gazdaságpolitikára van szükség Magyarországon - hangoztatta a Fidesz munkás- és alkalmazotti tagozatának elnöke. Kontur Pál szerint a munka ünnepén, május 1-jén nincsen túl sok ünnepelnivalója azoknak, akik alkalmazottként keresik kenyerüket, mert bérükből alig tudják biztosítani a maguk és családjuk megélhetését.

"Elfogadhatatlan, hogy ha egy munkásember tisztességgel végzi a munkáját, akkor az ezért kapott jövedelme nem tart ki a hónap végéig" - szögezte le a korábban autószerelőként, ma pedig országgyűlési képviselőként dolgozó Kontur Pál.

"Hogy mindig minket szívassanak, munkásokat, alkalmazottakat, kisembereket, ez az, amit nem tudunk elfogadni" - hangoztatta.
Kontur Pál közölte, különösen pofátlannak tartja, hogy akik 2002-ben jóléti rendszerváltást ígértek, azok most öngondoskodásra intenek.

Ezek is érdekelhetik