Hírek

2008.05.14. 17:50

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a mórahalmi gyilkosság postás áldozatát

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a szerda reggeli kettős gyilkosság 56 éves nő áldozatát, aki a posta kézbesítője volt - tájékoztatta a posta az MTI-t szerdán délután.

BAMA

Szűts Ildikó, a Magyar Posta vezérigazgatója azonnal a helyszínre utazott, meglátogatta a családot, és 150 ezer forint gyorssegélyt ajánlott fel - nyilatkozta Szász Katalin kommunikációs igazgató, s egyben azt is bejelentette, hogy a posta saját halottjának tekinti a nőt, s így minden felmerülő költséget készek megtéríteni. Ha a család úgy rendelkezik, a temetést is megszervezik - jelezte. A gyilkosság 56 éves áldozata 20 éve dolgozott kézbesítőként, s férjétől vette át a területet, aki 30 évig dolgozott a Postánál.

Reggel nyolc óra után érkezett bejelentés a mórahalmi rendőrségre, hogy a település határában a külterületi postaládák környékén dulakodásra lettek figyelmesek, amelynek során lövések is  dördültek - mondta korábban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság  sajtóreferense. A néhány perc alatt kiérkező járőrök egy súlyosan sérült nőt és egy férfit találtak. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, az asszony pedig a kórházba szállítás közben vesztette életét - közölte Tuczakov Szilvána őrnagy. A rendőrség igazságügyi orvos- és fegyverszakértők bevonásával emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik