Labdarúgás

2018.04.23. 10:24

Gálázott a Félegyháza, az Akasztó bánta

A nagy erőfeszítései ellenére gyenge tavaszt produkáló Akasztó látogatott a múlt héten a kalocsai vereség által felpaprikázott Kiskunfélegyháza otthonába a megye első osztály bajnokság 22. fordulójában. Bejött a papírforma, az egy hét alatt harmadik meccsét játszó Akasztó súlyos vereséget szenvedett.

Vincze Miklós

Az első játékrészben még úgy, ahogy képes volt tartani magát az Akasztó, bár Palásti korán szerzett gólja hamar megadta a mérkőzés alaphangját. Kétgólos hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő elején aztán hamar betalált Huszka, Koncz Miklós is beköszönt másodszorra is. A vendégek helyzetét tovább nehezítette, hogy Lázár Zsoltot a 76. percben kiállította a játékvezető, így félegyházi részről még egy Marsa mesterhármas is belefért a mérkőzésbe.

Kiskunfélegyházi HTK–Akasztó FC 8–0 (2–0)

Kiskunfélegyháza, 160 néző, vezette: Virág (Kakuk, Soós).

Kiskunfélegyháza: Oroszi – Huszka (Zs. Juhász 56.), Magony, Koncz Zs., Valkai, Lőrincz, Marsa, Koncz M. (Tóth II. István 70.), Palásti, Tóth I István., Ábel (Kadosa 56.). Játékos-­edző: Koncz Zsolt.

Akasztó: Németh – Bánszki, Nagy F., Kudron (Szabó A. 70.), Szabó Zs. (Fésüs 46.), Lázár Zs., Turancsik (Lázár K. 86.), Biber J., Márkus (Fekete 46.), Biber T. (Bende 63.), Kósa. Edző: Szrenkó István.

Gól: Palásti 7., Koncz M. 37., 56., Huszka 54., Marsa 61., 82., 86. Koncz ZS. 80.

Sárga: Kósa 28., Nagy F. 65.

Kiállítva: Lázár Zsolt 76.

Koncz Zsolt: – Végig remek hozzáállással magabiztos győzelmet arattunk.

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Egy héten belül ez volt a harmadik mérkőzésünk. Szerdán még jól játszottunk, annak ellenére, hogy kikaptunk. Sajnos, mostanra elfáradt a csapat, négy játékos sérülés miatt hiányzott a kezdőcsapatból, ráadásul a második játékrészben egy kiállítás miatt tíz főre fogyatkoztunk. A Kiskunfélegyházának csak gratulálni tudunk, mert szervezetten, jól játszottak. Mi ma csak ennyit tudtunk nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában