Ökölvívás

2018.02.20. 21:41

Egy bronzot nyert a helvéciai Varjú Box SE

A február 14-től 17-ig tartó Énekes István ökölvívó ifjúsági emlékversenyen a helvéciai Varjú Box SE két versenyzővel képviseltette magát, Mák Szabolcs a 81, Hojsza Csaba pedig a 64 kilogrammos súlycsoportban indult.

Vincze Miklós

Nos, a két fiatal csak hajszállal maradt el a célkitűzéstől. Mák Szabolcs erőteljes, jó bunyóval, az elődöntőbe jutásért vívott mérkőzést egyhangú pontozással nyerve megszerezte az áhított bronzérmet. Hojsza Csaba sem állt messze a cél teljesítésétől, neki azonban nem volt szerencséje, ő ugyanis a négy közé vívott mérkőzésen a súlycsoport későbbi győztesével került szembe, de nem vallott szégyent, hiszen csak pontozással kapott ki.

Varjú György, a helvéciaiak szakvezetője a tornán való szerepléssel elégedett, és máris a következő feladatok elé tekint. Március elején az ifjúsági korú ökölvívók számára meghirdetett Bornemissza emlékversenyen indít több versenyzőt is.

A helvéciai egyesület felnőtt női ökölvívója, Viglási Alexandra pedig ezen a hétvégén Szlovákiában lép kötelek közé egy két napos tornán, majd azt követően elutazik a válogatott edzőtáborába.

Hojsza Csaba (b) és Mák Szabolcs (j)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában