kosárlabda

2018.04.21. 15:18

A Szolnoki Olaj ellen csatázik vasárnap a Messziben a hírös városi együttes

A férfi élvonalbeli bajnokság középszakaszának felsőházában a Szolnoki Olaj gárdáját fogadja (a 8. fordulóból előrehozott mérkőzés) vasárnap 18 órakor a Messzi István Sportcsarnokban a KTE-Duna Aszfalt.

Borbély Károly

– Jól jött az egyhetes szünet, visszatértünk a jól megszokott metódusokhoz. Mindent tudunk a Szolnokról, készen állunk a találkozóra. Óriási motiváció van bennünk, hiszen az Olaj az egyetlen csapat a nagy négyesből, akit még nem sikerült legyőznünk idén – nyilatkozta Horváth Kristóf, a Kecskemét egyik irányítója, aki a bokasérüléséből felépülve a múlt heti, Szolnok elleni meccsen lépett újra pályára.

– Bizakodó vagyok, azt mondhatom, hogy egyre jobb a lábam. Napról napra jobban érzem magam, bízom benne, hogy minél hamarabb százszázalékos állapotban leszek – tette hozzá a fiatal játékos.

Fontos információ a meccs kapcsán

A Szolnok elleni mérkőzésre 16.30 órától lehet jegyet kapni a Messzi-csarnokban. A felnőttek 1500, a diákok és a nyugdíjasok 1000 forintért válthatják meg belépőjüket, 6 éves kor alatt a belépés díjtalan. A hazai szurkolók számára kettő, a vendégek részére egy pénztár lesz nyitva.

A klub felhívja a bajnoki mérkőzésre autóval érkezők figyelmét, hogy a Messzi István Sportcsarnok előtti és szembeni parkolókat lezárják, illetve a sportakadémián (volt uszoda) kadett fiú regionális döntőt rendeznek, tehát ott sem lesz sok hely a parkolásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában