Labdarúgás

2024.03.28. 11:27

Szabó Alex és a KTE szerződést hosszabbított

Szabó Alex és és a Kecskeméti TE csütörtökön mindenben megállapodott a közös folytatásról, így a védő új, hosszú távú szerződéssel kötelezte el magát a lila-fehérek tájékoztatása szerint.

Nyitray András

Szabó Alex az NB II-be feljutó Kecskemét egyik első érkezője volt 2022 nyarán, és megalkuvást nem tűrő játékkal azonnal fontos láncszeme lett a később feljutó gárdának. Alapember maradt az élvonalban is, ahol már összesen 62 mérkőzésen lépett pályára, ebből 50 alkalommal lila-fehérben bizonyíthatott. Minden sorozatot tekintve már 91 tétmérkőzésen viselhette a KTE mezét, ezeken 6 gól és 2 gólpassz fűződött a nevéhez.

KTE, labdarúgás, Szabó Alex
Szabó Alex mellett a KTE sportigazgatója, Tóth Ákos
Fotó: KTE

– Nagyon gyorsan sikerült megállapodnunk a folytatásról, örülök, hogy sikerült hosszabbítani. Szeretek itt futballozni, bízom a sikeres, hosszú távú közös jövőben. Emberként és játékosként is nagyon sokat fejlődtem a kecskeméti időszakom alatt, ezért a klubvezetéstől a szakmai stábig mindenkinek köszönettel tartozom, hogy megkaptam a bizalmat. Ennek tükrében könnyű volt meghozni ezt a döntést. Jó helyen vagyok, megbecsülnek, ebből próbálok minél többet visszaadni – mondta Szabó Alex.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában