Labdarúgás

2024.03.09. 20:58

Biztosan verte az SC Hírös-Épet a Harta

A tizenhét kör után a 8., helyenb álló Harta a 13. SC Hírös-Épet fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 18. fordulójában. A tavaszt jól kezdő Harta tűnt a mérkőzés esélyesének az első tavaszi pontjainak megszerzésére az első két fordulóban hiába váró SC Hírös-Ép ellenében, és bár a kecskemétiek Gréczi Gábor révén a 10. perszen megszerezték a vezetést, a Harta a 41. percre már fordított, a félidőre már 3–1-es hazai vezetés mellett vonultak a csapatok, és a hazaiak végül be is húzták 4–1 arányban a mérkőzést. A hazai sikerből Ivacs Gábor mesterhármassal vette ki a részét.

Vincze Miklós

Harta SE–SC Hírös-Ép Egyesület 4–1 (3–1)
Harta, vezette: Allaga Iván (Kósik László, Arató Márk)
Harta: Ámann – Puskás, Pribék, Fekete T., Nagy M., Csehi (Vizi 85.), Ivacs, Németh T., Gugyella (Csomor 65.), Dunai, Csányi. Technikai vezető: Sümegi József.
SC Hírös-Ép Egyesület: Nagy G. – Szász, Farkas A., Maczelka (Sáfrány 46.), Balog (Pék 77.), Patvaros, Parázs (Szakter 70.), Nemesvári, Gréczi, Horváth Z. (Győrfi 64.), Nna nna. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gól: Ivacs a 32., a 2., a 76., Dunai a 41., illetve Gréczi a 10. percben.
Sárga lap: Nagy M. 52., illetve Nemesvári 55., Győrfi 70. perc.

Hírös-Ép Egyesület, Harta SE, labdarúgás, vármegye I.
Boldogan ünnepelt a Harta a Hírös-Ép elleni győzelmet követően
Fotó: Harta SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában