Bajnokság

2024.02.04. 18:08

Elindult a versenyév a Koppány íjászoknál

Jól kezdődött el az idei esztendő a kiskunfélegyházi Turul Koppány íjászoknál. Már két versenyen is szép eredményeket értek el.

Sebestyén Hajnalka

Az íjászok már két versenyen is szép eredményeket értek el

Forrás: Beküldött fotó

Először Kunszentmiklósra utaztak a Koppányok, a Nyílegyenes Íjász Egyesület által rendezett Terem Országos Bajnokságra felkészítő örömíjász versenyre – tudtuk meg Kis Mónika Koppány Íjásztól. A szervezők 12 célt állítottak fel, melyet két körben lőttek meg, a második kört kissé átrendezték. A célok kettő lőállásosak voltak, így viszonylag gyorsan ment a verseny.

Forrás: Beküldött fotó

A következő eredményeik születtek. Vadászreflex íjjal Tamáskovics Gyula 4., Dinnyés Gyula 5. helyezést ért el. Történelmi modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 3., Kövecses Zuszsanna 11., Szeibert Imre 20. helyen végzett.

Várpalotán is eredményesen szerepeltek. A Magyar Íjász Szövetség rendezte meg a Terem Nemzeti és Országos Bajnokságot. Jó hangulatú bajnokság volt, délelőtti és délutáni versenyekkel, 280 indulóval. Az országos bajnokságokon lehetősége van az íjászoknak minősített szintet megszerezni. 

Az éjszakába nyúló eredményhirdetésen a következő helyezések és minősítések születtek: Történelmi modern íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 5. II minősítés , Szólya Imre 14. III-as minősítés, Szeibert Imre 23. helyezést szerezte meg. Vadászreflx íjjal: Fekete Boglárka 4. lett III-as minősítéssel, Zoboki Csenge 5., Dinnyés Gyula 7.helyezett és II-es minősítés, Balanyi Sándor 11. helyezett és III-as minősítést ért el. A Koppányok a 2024-es évre a felkészülést elkezdték, saját versenyük pedig legközelebb a Constantinum Sportcsarnokban lesz, február 25-én. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában