Bringabarátok Sportegyesület

2024.01.17. 07:00

Terepkerékpáros krosszversenyt rendeznek szombaton a félegyházi parkerdőben

Első alkalommal rendez terepkerékpáros krosszversenyt a Bringabarátok Sportegyesület január 20-án, szombaton a félegyházi parkerdőben.

Vajda Piroska

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint felhívásukban írják, az elmúlt hónapok szorgos munkájával egy rég dédelgetett vágyuk vált valóra azzal, hogy a kiskunfélegyházi parkerdőben egy cyclocross/mtb útvonalat építettek. A nevezők ezt a pályát próbálhatják ki a hétvégén az első regionális terepkerékpáros krosszversenyen. A szervezők igyekeztek a lehető legjobb és legtöbb kihívással teli 3 kilométer hosszú útvonalat kialakítani, ami cyclocross, gravel vagy MTB géppel is teljesíthető. Ugyanakkor a gyerekeknek is kijelöltek egy rövidített és nagymértékben könnyített 1,5 kilométeres nyomvonalat, amely akár futóbiciklivel is teljesíthető. A versenyre a helyszínen is lehet nevezni szombaton 09.30–10.40 között. Az első futam 11 órakor indul. Az eredményhirdetés délután 3 órakor lesz.  A versennyel kapcsolatban további információ Simon Szabolcs, szervezőtől kérhető a 06-30/643-4134-es telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában