Röplabda

2023.12.18. 10:37

Válogatott játékossal erősített a HÉP-KRC Röpke

Extraligás, válogatott játékossal erősített a női röplabda NB II. Közép csoportjában szereplő HÉP-Kecskeméti RC Röpke. Vezsenyi Adrienn ugyanakkor nem ismeretlen a hírös városban ,hiszen szerepelt már korábban itt, úgyhogy hazatért.

Vincze Miklós

Vezsenyi Adrienn a magyar válogatott szerelésében

Fotó: Beküldött fotó

A hétvégén eldőlt, hogy a 2023/24-es szezon hátralévő mérkőzésein Vezsenyi Adrienn a HÉP-KRC Röpke csapatát erősíti. A játékos nem ismeretlen Kecskeméten, hiszen nyolc évvel ezelőtt már erősítette a hírös városiak sorait.

– Izgatott vagyok, hogy nyolc év után újra a Kecskemét színeiben léphetek pályára – nyilatkozta Vezsenyi Adrienn. – Több helyen megfordultam már az elmúlt években, több egyesületben is, illetve a válogatottban is szerepeltem, tehát elmondhatom, hogy most hazatérve már sokkal tapasztaltabb játékosként segíthetem a csapatot. Az igen furcsa érzés, hogy most már én vagyok a keret legidősebb tagja, ez igen szokatlan a számomra, hiszen a pályafutásom során ilyen korábban még nem volt. Ennek megfelelően a lányokkal még csak most ismerkedem, de szerintem nem lesz probléma a beilleszkedéssel. Érdekes és szerencsés körülmény – bár ezt csak azt követően tudtam meg, hogy az átigazolásom már hivatalossá vált -, hogy a csapat szempontjából a bajnokság most következő szakaszában nagyon fontos mérkőzések következnek. Örülök, hogy ezeken segíthetem a gárdát, és igyekszem a csapat hasznára lenni – jelentette ki a játékos, aki a Károli Gáspár Református Egyetem csapata ellen mutatkozott be újra Kecskeméten, sikerrel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában