Futsal

2023.12.07. 14:42

Pontot tudott szerezni végül Szegeden a Dirner-Siland

Az NB III.-as bajnokság 7. fordulójában a szegedi SZTE EHÖK SE vendége volt szerda este a kecskeméti Dirner-Siland FC. Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, ami végül pontot ért számukra. 

Nyitray András

NNC Frogs Lajosmizsei FC – Dirner-Siland FC

Fotó: Bús Csaba

A Szeged kezdte jobban a találkozót, hiszen már a 3. percben, Szántó Dániel révén előnybe került a vendéglátó. Nem tartott viszont sokáig az SZTE öröme, négy minutummal később Kanyó János egalizált, így döntetlennel donulhattak a csapatok az öltözőbe. A második félidő közepéig kellett várni az újabb gólra, ekkor Halasi Károly szerezte meg a vezetést a vendégeknek, de ez egy percig sem tartott ki, Zsömbörgi Márton azonnal válaszolt. Mivel újabb gól nem született a lefújásig, maradt a 2–2-es végeredmény a lefújás pillanataira, ami a találkozó alakulását tekintve igazságosnak mondható. 

SZTE EHÖK SE–Dirner-Siland FC 2–2 (1–1) 
Szeged. V: dr. Tapodi (Vida, Halász) 
SZTE: Mészáros – Zsömbörgi, Boss, Schneider, Szántó. Csere: Molnár, Kopasz, Zatykó, Fekete, Gonda, Palakovics, Farkas, Bellán. 
Siland: Szatmári – Tóth K., Szabó G., Kanyó, Kiss Sz. Csere: Czakó, Pászti, Kovács M., Halasi, Sáfrány. 
Gólszerző: Szántó (3.), Zsömbörgi (30.) ill. Kanyó (7.), Halasi (29.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában