Star Gym

2023.11.03. 11:05

Világbajnokokat köszöntöttek Kecskeméten – galériával

Csütörtökön ünnepélyes keretek között köszöntötték a kecskeméti Star Gym versenyzőit, akik összesen négy éremmel térhettek haza a müncheni muay thay világbajnokságról.

Nyitray András

Négy éremmel térhettek haza a müncheni muay thay világbajnokságról.

Fotó: Bús Csaba

Az eseményen szokás szerint ott volt dr. Salacz László országgyűlési képviselő, valamint Kispál Balázs, a Hírös Nonprofit Kft. ügyvezetője, akik minden hasonló siker esetén részt vesznek a fiatalok köszöntésében, az egyesület és a terem régi támogatója és segítőjeként.

Csillag Tamás, a Star Gym edzője a többi versenyző gyűrűjében adott helyzetjelentést arról, hol és milyen sikereket is értek el a fiatalok. Antal Ferenc 60 kilogrammos súlycsoportban szállt ringbe, ahol ausztrál, máltai, majd végül román riválist legyőzve lett nagyon magabiztosan bajnok. Ajtai Benjámin (65 kilogramm) kicsivel hosszabb úton jutott el a fináléba, ausztrál, angol és német riválist is meg kellett vernie ehhez, végül az aranyéremért egy svájci harcost múlt felül, taktikus csatában.

Német Attila (55 kilogramm) és Hevér Alexander (50 kilogramm) szintén ott voltak Münchenben, nekik a bronzérem jutott. Hevér a döntőbe jutásért egy román versenyzővel csapott össze, ám vitatható döntéssel – három versenybíróból ketten ugyancsak Romániából érkeztek – végül alulmaradt, míg Német egy nagyon jó képességű norvég riválissal csatázott, aki pontozással bizonyult jobbnak, és később a világbajnoki címet is megszerezte.

A kecskeméti tehetségeket szokás szerint egy kis ajándékkal is meglepték a jó szereplés elismeréseként, és már készülhetnek az újabb nagy megmérettetésekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában