Labdarúgás

2023.08.26. 17:55

Az éllovast fogadja a hétvégén a megújult Jánoshalma

Jól kezdte az idényt a Jánoshalma, hiszen egy magabiztos hazai győzelem után a Baja otthonából hozott el egy pontot. Változás bőven történt a jánoshalmi keretben is a nyáron, erről Sarok Attila, az egyesület technikai vezetője számolt be.

Vincze Miklós

Lengyel Péter, a Jánoshalma kapusa fogja a labdát a bajai rangadón

Fotó: Pulai Zsóka

– Összesen nyolcan távoztak a tavalyi csapatból – jelentette ki Sarok Attila, a Jánoshalmi FC technikai vezetője. – A szakmai stáb maradt ugyanaz, tehát továbbra is Fenyvesi Ferenc irányítja a szakmai munkát és meccsel a csapattal, ugyanakkor hat játékossal erősítettünk. Érkezett Zsoldos Ákos és Fodor Marko Bácsalmásról, Romoda Ákos a Dunaföldvárból, Hajduk Levente Békéscsabáról, Regajz Ferenc a LUA Bajától, illetve másfél év kihagyás után visszatért a kapuba Halász Árpád. A bajnokságban a célunk az első három hely valamelyikének a megszerzése, természetesen azon dolgozunk, hogy minél előkelőbb helyen sikerüljön majd végezni. Az első két fordulót sikeresen vettük. Hazai pályán nagyon szép és magabiztos győzelmet arattunk a Bácsalmás ellen, amely régóta a mumusunk, ezúttal azonban 4–1 arányban sikerült legyőznünk őket. A második körben Baján egy pokolian kemény mérkőzésen végzetünk gól nélküli döntetlenre. Óriási taktikai csatát vívott a két csapat, nem lehetünk elégedetlenek a Koch Tamás által remekül megszervezett, fiatal, lendületes Baja otthonában megszerzett egy ponttal. Ami a hétvégi mérkőzést illeti, tudjuk, hogy megerősödött a Kecel, ez az első két fordulóban elért eredményükön is látszik. Ezzel együtt csakis az lehet a célunk, hogy megállítsuk őket, azaz besöpörjük mind a három pontot. Ezzel a céllal futnak ki tehát a fiúk a pályára.

Mégpedig Jánoshalmán, vasárnap, 17 óra 30 perces kezdettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában