Strandbirkózás

2023.07.26. 12:20

Nagyszerűen sikerült a félegyháziaknak a strandbirkózó szezon

Kiválóan sikerült az idei strandbirkózó szezon a kiskunfélegyházi birkózóknak. Öten vettek részt mindegyik eseményen és közülük négyen összetett bajnokok lettek.

Szentirmay Tamás

Molnos Norbert, Tapodi Zsófia, Czakó Zoltán, Tapodi Norbert

Fotó: Kapott fotó

A három állomásból álló sorozat utolsó versenyét Siófokon rendezték az elmúlt vasárnap, ott alakult ki az összesített sorrend, amelyen minden félegyházi induló a legjobbak közé került a kategóriájában. A felnőtt férfiak 70 kilogrammos súlycsoportjában Molnos Norbert mindhárom versenyt megnyerte, így átvehette az összetett bajnoknak járó pénzdíjat. Az U18-as női mezőnyben Tapodi Zsófia szintén megnyerte a versenyeit a +70 kilogrammban, ezért megérdemelten lett első összetettben is. Czakó Zoltán is első lett az U18-as korosztályban, a +80 kilogrammosok között, miután mindhárom versenyen a dobogóra tudott állni.

Az U14-ben, a nehézsúlyúak között kiemelkedett két félegyházi fiú: Tapodi Norbert két első és egy harmadik helyével megelőzte Szécsényi Kornélt, aki egyszer első és kétszer második lett a népes mezőnyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában