Labdarúgás

2023.07.14. 12:17

Hétfőn lesz a Magyar Kupa első fordulójának a sorsolása

A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfőn sorsolja ki a MOL Magyar Kupa 2023/24-es idénye első fordulójának a sorsolását. Akkor kapja meg tehát az ellenfelét az országos táblára följutott Bajai LC, a Harta, a Kecel, a Kecskeméti LC és az Apostag.

Vincze Miklós

Az apostagi Muncan Arlen (labdával)a hartai ellenfelek körében.

Fotó: Gulyás Sándor

A MOL Magyar Kupa 1. fordulójának a sorsolását hétfőn, 10 óra 30 perc és 11 óra között bonyolítja le a Magyar Labdarúgó-szövetség. A szövetség az országos táblára feljutott csapatok mezőnyét – amelyben az első- és a másodosztályú csapatok még nem szerepelnek, miután csak később kapcsolódnak be a küzdelmekbe –, területi elv alapján négy csoportba osztotta. Az öt, az országos főtáblára feljutott Bács-Kiskun vármegyei csapat a Dél-Keleti csoportba került. A csoport beosztásából nyilvánvalóvá vált a lehetséges ellenfelek listája. A harmincnégy csapat közül bárki összekerülhet bárkivel, így tehát saját vármegyebelivel is találkozhat bármelyik együttes. A Dél-Keleti csoportban szereplő együttesek: XV. Kerületi Issimo SE, Algyői Sportkör, Apostag Községi Sportegyesület, Bajai Labdarúgó Club, Békéscsaba 1912 Előre, Cevasport Kft., Dunaharaszti Munkás Testedző Kör, Dunavarsányi Torna Egylet, ESMTK, FC Dabas SE, Felsőpakonyi Községi Sportegyesület, Füzesgyarmati SK, Harta Sportegyesület, Hódmezővásárhelyi FC, Karcagi SE, Kecel Futball Club, Kecskeméti Labdarúgó Club, Kelen SC, Kisújszállási SE, Körösladányi MSK, Mezőmegyer Sportjáért Egyesület, M-Foci Kft., Monor 1901 Labdarúgó Kft., Orosházi MTK – Utánpótlás Labdarúgó Egyesület 1913, Pestszentimrei SK, Pilisi Labdarúgó Klub, Sárréti DSK, Szarvasi FC, Szeged 1899 Futball Klub Sportegyesület, Szegedi Vasutas Sportegyesület, Szolnoki MÁV FC Kft., Tiszaföldvár SE, Tiszasziget Sport Egyesület, TVE 1887 Labdarúgó Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában