Súlyemelés

2023.04.22. 07:30

Szombaton naphosszat lökik a súlyokat a Messziben

Szombaton egész napos rendezvény várja a súlyemelés szerelmeseit a Messzi István Sportcsarnokban, ugyanis Kecskemét ad otthont az idén a súlyemelők viadalának, a Masters Országos Bajnokságnak.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Magyar Súlyemelő Szövetség és a Kecskeméti TE Súlyemelő Szakosztály rendezésében április 22.-én, szombaton Master Országos Bajnokságot rendeznek a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

A versenyprogram szerint a férfi M55-M80 korcsoport, amelybe 18 fő nevezett, 9 óra 30 perckor kezdi meg a versengést. Délben, vagyis 12 órakor jönnek a hölgyek, az összes korcsoport, itt tizenkilenc versenyző fog összecsapni a minél jobb helyezésekért. 15 órakor kezd a férfi M50 korcsoport, 17 órakor pedig a férfi M45 korcsoport kezdi meg a versengést. Az utolsó versenyszám 19 órakor kezdődik, akkor a férfi M34-M40-es korcsoportba nevezett tizenhárom versenyző méri össze a tudását. Az utóbbi három korcsoportban egyaránt tizenhárom-tizenhárom versenyző indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában