Röplabda

2023.04.26. 11:18

Otthon harcol tovább a KRC a DEAC elleni helyosztón

Folytatódik a férfi Extraliga helyosztó csatája, melyben az ötödik helyért a Kecskeméti RC és a DEAC csap összes a párharc második mérkőzésén. A kecskemétiek az első lépést idegenben már megtették, de most itt az alkalom, hogy hazai pályán is legyőzzék ellenfelüket. 

Nyitray András

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A Kecskemét az első mérkőzésen nagyon könnyed játékkal tudott biztos győzelmet aratni Debrecenben, hiszen úgy jött össze igen rövid idő alatt a 3–0-os sikerük, hogy a második szettben például csak nyolc pontot engedélyeztek a debrecenieknek a hírös városiak. Fodor Antal, a DEAC trénere már az első meccs után is elmondta, problémáik vannak, a tartalékos felállás sok esetben kényszermegoldásokat szül az összeállítást illetően, amin nem tudtak felülkerekedni, a folytatásban is problémáik lehetnek. Nagy József érthetően elégedett lehetett játékosaival, főleg a fegyelmet emelte ki a siker kulcsaként, ami a folytatásban is a siker kulcsa lehet. A Kecskemétnek is vannak hiányzói, hiszen a szezon közben távozó Argilagos mellett a rájátszásban megsérülő Fundora sem játszott Debrecenben. 

A Kecskeméti RC–Debreceni EAC párharc második mérkőzését csütörtök este 19 óra 30 perces kezdéssel a Messzi István Sportcsarnokban rendezik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában