Futsal

2023.04.23. 15:59

Nyert az SG Kecskemét U17, kikapott az U20-as korosztály az MFA-tól

Szombaton a Magyar Futsal Akadémia vendégei voltak a SG Kecskemét Futsal U17-es és U20-as csapatai az NB I.-es bajnokságban.

Nyitray András

Felemás hétvégén vannak túl a fiatal futsalosok

Fotó: SG Kecskemét

A fiatalabb korosztály értékes sikert aratott (2–1), míg az idősebbek ezúttal nem tudtak pontot bezsebelni, 8–2-es vereséget szenvedtek.

Móra Viktor edzői értékelése az U17 meccséről: – Jól kezdtük a mérkőzést, mert gyorsan nagy helyzeteket alakítottunk ki, habár azok akkor még kimaradtak. Mezőnyben nagy küzdelem folyt, a hazai csapat szerezte meg a vezetést. Második félidőre tudtunk magasabb fokozatra kapcsolni és többször alkalmaztuk a kapusunkat a mezőnyben. Ez vezetett ahhoz, hogy majdnem két ugyanolyan gólt szerezzünk, ezzel megfordítottuk a mérkőzést. A meccs hajrája számunkra a védekezésről szólt, helytálltak a fiúk. Nagyon gratulálok a csapatnak. Visszavágtunk az MFA-nak.

Móra Viktor edzői értékelése az U20 meccséről: – Nem tudtunk kellően belepörögni ebbe a mérkőzésbe, és ez látszódott is a játékunkon. Túl lazák és körülményesek voltunk. Nem igazán jöttek azok az elemek, amiket a srácok meg tudnak csinálni. Ahogy mondani szokás, ezt a meccset el kell felejteni és koncentrálni kell az utolsó hat fordulóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában