Labdarúgás

2023.04.12. 12:30

Megint debütált egy saját nevelés

A Kecskeméti TE NB I.-es csapata szombaton kitűnő játékkal, 3–0-ra győzte le a Puskás Akadémiát. A mérkőzés különösen emlékezetes maradhat majd a saját nevelésű középpályásnak, Bodor Zoltánnak, aki élete első élvonalbeli meccsén játszott. 

Nyitray András

Bodor Zoltán

Fotó: KTE

A KTE eddig is rengeteg debütálót adott az idei NB I-es idénynek, hiszen Bodor Zoltán már a 15. játékos, aki a 2022/2023-as kiírásban mutatkozott be. A 2003-as születésű játékos ráadásul azon kevesek egyike, aki már az NB III.-ban is a felnőtt keret tagja lehetett, ám pont a feljutás után egy súlyos térdsérülés miatt a teljes szezont ki kellett gyakorlatilag hagynia az NB II.-ben. 

– Leírhatatlan érzés természetesen az, hogy debütálhattam az NB I.-ben. Egy ideje azért mondogatták már, hogy meg fogom kapni én is a lehetőséget, csak legyek türelmes és dolgozzak kitartóan. Most jött el a pillanat, egy győztes meccsen, ami külön öröm számomra. Öt percet kaptam, de ezalatt próbáltam mindent megtenni, amit csak tudtam – tekintett vissza Bodor Zoltán. – Már az NB III.-ban is itt volam, akkor nem gondoltam volna, hogy az NB I.-ben is pályára léphetek két év múlva. Szegeden is elöltöttem egy nagyon hasznos félévet, majd az NB II.-es szezon előtt nagyon jól sikerült a nyári felkészülésem, szerintem be tudtam bizonyítani, hogy itt a helyem. Sajnos a legrosszabbkor jött a sérülésem, amit sok munkával mára magam mögött tudtam szerencsére hagyni. A folytatásban szeretném még gyarapítani a játékperceimet idén – tette hozzá Bodor, aki ezt legközelebb szombaton a ZTE ellen teheti meg újra hazai pályán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában