Futsal

2023.01.10. 09:33

Továbbjutott a Magyar Kupában a ScoreGoal Kecskemét

A Magyar Kupa második körében a Maglóddal csapott össze a férfi futsal NB I.-ben szereplő ScoreGoal Kecskemét Futsal. A másodosztályú, Pest vármegyei gárda jól tartotta magát tizennégy percig, azt követően azonban magabiztosan érvényesítette a papírformát, és továbbjutott a hírös városi alakulat.

Vincze Miklós

A ScoreGoal Kecskemét Futsal egy korábbi mérkőzésen.

Fotó: Réti Attila

Az összecsapás első tíz percében kisebb-nagyobb helyzetekig jutottak a csapatok, és bár dominált az SG Kecskemét Futsal alakulata, a mérkőzés ezen szakaszában még nem bírta megtörni a szervezett maglódiakat. A 14. percben aztán Biró Attila révén megtört a jég, és a félidő előtt még Hadnagy és Öreglaki is eredményesek voltak, így 0–3-as állás mellett vonulhattak szünetre a felek.

A fordulást követően az ScoreGoal Kecskemét Futsal válogatott játékosai villantották meg tudásukat: Hadnagy, Bencsik és Biró találatai néhány perc leforgása alatt gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutás kérdését. Becsülettel küzdött a házigazda, és Seregy kétszer is megzörgette a hírös városi hálót, mind a két alkalommal öt a négy elleni szituációkból. Riadót fújtak a kék oroszlánok, ismét felpörgették magukat, majd Mánya szép löketével, és Hadnagy és Öreglaki újabb góljaival lezárták a kérdést a továbbjutást illetően. A végeredmény: 2–9.

Maglódi TC – SG Kecskemét Futsal 2–9 (0–3)

Monor, vezette: Wittner József, Karsai Roland

Maglód: Matus – Seregy, Vékei, Petric, Papp. Csere: Németh, Horváth R., Talabér. Technikai vezető: Merczel János.

Kecskemét: Nyerges – Bencsik, Öreglaki, Mánya, Hadnagy. Csere: Rigó – Biró, Kajtár, Haász, Sánta.

Gól: Seregy 29., 30., illetve Biró 14., 26., Hadnagy 19., 22., 38., Öreglaki 20., 40., Bencsik 24., Mánya 36.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában