Kézilabda

2023.01.12. 07:00

Kettesével habzsolja a Liga Kupa meccseket a KTE-Piroska Szörp

A héten két tétmérkőzést is megvív az NB I/B-ben szereplő Kecskeméti TE-Piroska Szörp, a Tóth Norbert vezette gárda a Liga Kupában lép pályára, mégpedig Dabason, egy napon kétszer.

Vincze Miklós

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

Bár a férfi kézilabda NB I./B csak februárban folytatódik, – a Kecskeméti TE-Piroska Szörp számára február 3-án, az Ózd elleni, idegenbeli találkozóval –, ezen a héten már nem csak edzéseken gyötri a bajnokságban a tizenhat csapatos mezőnyben a 13. helyen tanyázó társaságot a hírös városiak vezetőedzője, Tóth Norbert, hanem tétmérkőzéseket is vív a csapat. E hét csütörtökén mindjárt kettőt is. 

A Liga Kupa B-csoportjában szereplő kecskemétiek ugyanis a Dabas elleni mindkét találkozójukat csütörtökön játsszák le, mind a két mérkőzést Dabason, az egyiket délelőtt 10 órakor, a másikat este 18 órakor, miután a hírös városiak átengedték a második mérkőzés pályaválasztói jogát. Hivatalosan ugyanis a második összecsapás helyszíne lett volna Kecskemét. Hasonlóképpen átadta a KTE-nek a következő Liga Kupa-mérkőzés pályaválasztói jogát a Cegléd, így azt a találkozót január 26-án vívják meg a a Messzi István sportcsarnokban. De azelőtt még egyszer szerepel dupla adag Liga Kupa meccsből a hírös városiak étlapján, mégpedig a Gyöngyössel esedékes két Liga Kupa-viadal. Azokat szintén egy napon vívják, január 17-én, kedden, és azon a napon is mind a két mérkőzést Gyöngyösön rendezik meg.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában