Kosárlabda

2022.10.18. 13:00

Nagy az érdeklődés a kosár-derbi iránt

Óriási érdeklődés előzi meg a Kecskemét és a Szolnok péntek esti, hírös városban esedékes rangadóját, miután a két csapat még hibátlan az első osztályú bajnokságban, így a klubvezetés a hazai szurkolók számára a jegyek tekintetében elővételi lehetőséget biztosít.

Vincze Miklós

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Pénteken 18 órakor két veretlen csapat vív szomszédvári rangadót a Messzi István sportcsarnokban. A mérkőzés iránt óriási az érdeklődés, hiszen az első négy fordulót követően mind a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, mind a Szolnoki Olajbányász száz százalékos teljesítménnyel áll a tabella első, illetve második helyén.

A kecskeméti szurkolók számára ezúttal is biztosít a klub elővételes jegyvásárlási lehetőséget. Csütörtökön délután 16 és 19 óra között vásárolhatja meg a jegyét a Messzi István sportcsarnok főpénztáránál az, aki biztosan nem akar lemaradni a telt házasnak ígérkező mérkőzésről.

A felnőtt jegyek ára 1500 forint, míg a diák és nyugdíjas tikettek 1000 forintba kerülnek. Hatéves kor alatt a mérkőzés látogatása díjmentes.
A szolnoki szurkolók részére csak a meccsnapon lesz helyszíni jegyértékesítés. A vendég szektorhoz ezúttal is külön büfé tartozik, és az előző idény végén, a rájátszásban is használt protokoll szerint zajlik a vendégek beléptetése.

A klub vezetése arra kéri mind a hazai, mind a vendég szurkolókat, hogy időben érkezzenek, hogy ezáltal el tudják kerülni a tumultust. A jegypénztárak a meccs napján 16 óra 30 perckor nyitnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában