Kézilabda

2022.08.11. 19:00

Lajosmizsén nyert a KTE felkészülési mérkőzésen

A Kecskeméti TE-Piroska Szörp szerda este 36–28-ra nyert a Mizse KC vendégeként felkészülési mérkőzésen. 

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

– Ez a találkozó ismét rendkívül hasznos tapasztalatokkal gazdagított bennünket. A Mizse igen kellemetlen ellenfél, hajtós, küzdelmes meccsen vagyunk túl. Nekünk még bátrabban és sokkal tudatosabban kell támadnunk, bátrabban kell végigvinni a lerohanásainkat, és ha így könnyebb gólokat tudunk szerezni, akkor a kézilabda is könnyebbé válik számunkra. Amiben jelentősen fejlődnünk kell, az a megállító faultok száma, hiszen az mindennek az alapja, abból tudunk gyors gólokat lőni, és abból tudjuk megakadályozni a veszélyes kapuratörési kísérleteket – értékelt Tóth Norbert, a KTE trénere. 

– A felkészülés legelején tartunk még. Kettő edzés után léptünk pályára, ezekből is csak az egyik volt labdás, de a Kecskemétnek szerettünk volna segíteni. a A KTE jóval előrébb tart a munkában, ez sebességben és erőben, ami ki is jött még, de ennél többet jelenleg nem is várhattam csapatomtól – mondta Avar György, a Mizse KC vezetőedzője. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában