Kosárlabda

2022.07.19. 17:30

Andreja Milutinovics Romániába igazolt

Újabb távozót jelentett be a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata, Andreja Milutinovics elhagyta ugyanis az együttest, és már az új klubját is megtalálta.

Nyitray András

Milutinovics (fehérben) távozott Kecskemétről

Fotó: BUS CSABA

A 31 éves szerb légiós fontos láncszeme volt az NB I-ben negyedik, a Magyar Kupában pedig végül harmadik helyen záró kecskemétieknek, a bajnoki szezon során összesen 12.1 pontot és 5.2 lepattanót átlagolt 41 tétmérkőzésen. Milutinovics már új klubjával is megállapodott, Románia felé veszi az irányt, ahol a Pitesti színeiben folytatja majd karrierjét. 

Milutinovics mellett korábban már Xavier Pollard távozását is bejelentette a klub. Új érkezőről ugyan még nem érkezett híradás, de az már eldőlt, hogy Ivkovic Milán, Velkey Géza, Botka Botond, Takács Erik, Tóth Balázs, Tóth Patrik, Kőházi Bence, Körmendi Bence, Kiss Dávid, Fazekas Máté és Tóth Barna is marad a fiatalok közül, ahogy Wittmann Krisztián, Karahodzic Kemal, Rastko Dramicanin és Kucsera Dániel sem távozik az alapcsapatból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában