Atlétika

2022.06.27. 18:05

Palkovits István két aranyérmet szerzett az atlétikai ob-n

A hétvégén, a 127. felnőtt atlétikai bajnokságon a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club versenyzői nagy sikerrel szerepeltek, két aranyérmet, egy bronzérmet, egy értékes 5. és egy 7. helyet szereztek.

Vincze Miklós

Palkovits István. Beküldött fotó

Fotó: MTK

A hétvégén rendezték meg a atlétikában a 127. Felnőtt Magyar Bajnokságot. A bajnokságon a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club atlétika szakosztályának a versenyzője, Palkovits István két aranyéremmel is gazdagodott. Palkovits, akinek az edzője Németh Gyula, előtt 1500 méteres akadályfutásban nem talált legyőzőre, majd a 3000 méteres akadályfutásban is maga mögött hagyta az összes többi indulót. Született még a két arany mellett további hírös városi érem is, a kecskeméti Barna Patrícia ugyanis bronzérmet szerzett női magasugrásban. Fekete István súlylökésben jutott be a vasárnapi döntőbe, ő – kézfájdalmai dacára – az 5. helyen végzett. A klub háza táján nagyon örülnek Németh Mátyásnak a magasugrásban megszerzett 7. helyének is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában