Muay Thai

2022.06.13. 14:32

Küzdősport-gálát rendeztek Kecskeméten-videóval

Június 11-én ismét nemzetközi küzdősport-gálát rendeztek Kecskeméten. A Superfight Series Hungary kilencedik állomására a Messzi István Sportcsarnokban került sor.

Kovács Nóra

Fotó: Kovács Nóra

‒ A Superfight Series Hungary egy nagy rendezvénysorozat, ahol többnyire magyar élvonalbeli versenyzők bunyóznak külföldi harcosok ellen ‒ nyilatkozta Csillag Tamás, a Star Gym vezetője.

A küzdősport-gálán K1 és Muay Thai szabályrendszerben küzdöttek a súlycsoport legjobbjai a Messzi István Sportcsarnokban. Magyarország legjobbjai mellett Szerbiából, Szlovákiából, Romániából, Csehországból és Angliából is jöttek versenyzők.

‒ Kecskemétet 14 versenyző képviselte a gálán. Elsőként két fiatal, 7 és 9 éves Star Gym-es vívott egy bemutató mérkőzést. Koruk ellenére nagyon technikás és színvonalas bunyót mutattak be a lányok. Délután mentek le az amatőr mérkőzések, itt öt versenyzőnkből hárman nyertek, de akik vereséget szenvedtek ott is nüanszokon múlt a végkifejlet. A profi program hat órakor kezdődött, itt hét versenyzőnk mérkőzött, közülük egy versenyzőnk volt, akinek nem emelték magasba a kezét. Nála harmadik és az extra menet után sem tudtak dönteni a bírók, így egy újabb extra menetet követően az ellenfelet hozták ki győztesnek. Gera Zorka és Antal Ferenc sima, egyhangú pontozással nyert. Németh Attila pedig már a második menetre eldöntötte a meccset, ellenfele feladta a küzdelmet. Nagyon meg vagyok elégedve a csapattal, mivel mindenki a maximumot nyújtotta és akik nem tudtak győzni, ők is mindent beleadtak. Külön öröm, hogy ilyen sokan kilátogattak a Messzi István sportcsarnokba. Közel ezren szurkoltak a csarnokban, akik nagyon színvonalas mérkőzéseknek lehettek tanúik, a kecskeméti szurkolótábor pedig külön feldobta a hangulatot egy-egy hazai küzdelemnél ‒ nyilatkozta Csillag Tamás. Hozzátette, reméli, hogy többen kedvet kaptak, hogy kipróbálják a sportágat, őket pedig szívesen várják kecskeméti termükben.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában