Muay Thai

2022.04.23. 08:38

Ismét küzdősport-gálát rendeznek Kecskeméten

Péntek délután a küzdősportot népszerűsítették a harcosok a kecskeméti Malom Központban.

Kovács Nóra

Fotó: Kovács Nóra

Június 11-én ismét nemzetközi küzdősport-gálát rendeznek Kecskeméten. A Superfight Series Hungary kilencedik állomására a Messzi István sportcsarnokban kerül sor. Ennek alkalmából a kecskeméti Star Gym harcosai sparringoltak a bevásárlóközpontban felállított ringben.

A Superfight Series Hungary egy nagy rendezvénysorozat, ahol többnyire magyar élvonalbeli versenyzők bunyóznak külföldi harcosok ellen ‒ nyilatkozta Csillag Tamás, a Star Gym vezetője. ‒ Ezt a gálát népszerűsítve állítottunk fel a Malom Központban egy ringet, ahol a kecskeméti tehetségek, és az utánpótlás mellett Budapestről is érkeztek olyan versenyzők, akik már Európa-bajnokságon, illetve világbajnokságon is bizonyítottak.

A küzdősport-gálán K1 és Muay Thai szabályrendszerben küzdenek a súlycsoport legjobbjai június 11-én, a Messzi István Sportcsarnokban. Magyarország legjobbjai mellett pedig Szerbiából, Szlovákiából, Romániából, Csehországból és Angliából is jönnek versenyzők.

Az egész napos családi programon a legkisebbek mérkőzéseitől kezdve a sportág legjobbjainak küzdelmét is megtekinthetik az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában