Asztalitenisz

2022.03.24. 08:51

Sikerült visszavágni a Dunaharasztinak

A Kecskeméti Spartacus versenyzői sűrű bajnoki fordulót tudhattak maguk mögött, hiszen a férfiak és a nők is kemény mérkőzéseket játszottak.

Nyitray András

Hibátlanok maradtak a kecskeméti hölgyek Fotó: Spartacus

A férfi NB II.-ben a Duna­haraszti elleni rangadóval folytatódott a szezon a 15. fordulóban, és a második helyen álló Kecskemét végül 13–5-re tudta megverni a szintén dobogós ellenfelét hazai környezetben, így visszavágott a korábban idegenben elszenvedett vereségért. 

 

– A legfontosabb mérkőzést sikerült a csapatnak nagy különbséggel megnyerni. Mindenki jó formában és nagy küzdőszellemmel játszott, aminek siker lett az eredménye. Pávics Péter és Jádi Dominik magabiztos játékkal hozta minden meccsét, Polónyi Nóra és Gyetvai Ákos két-két meccset húzott be. Nagy lépést tettünk a második hely megtartásához – értékelt Fodor Miklós, az együttes trénere. 

 

A nőknél a fővárosban rendezték meg a tavaszi 2. összevont fordulót, ahol a Kecskeméti Spartacus mellett a Szekszárdi AC, a Hufbau-Akker PVSE, az Ajkai ASE és az AC Nyíregyháza vívott egymással nagy csatákat. A kecskemétiek a PVSE-t és a Nyíregyházát 7–0-ra, míg a Szekszárdot 6–2-re, az Ajkát pedig 6–4-re győzték le. 

 

– A kötelező győzelmek mellett a fontos rangadót is sikerült megnyerni az Ajka ellen, így egyre közelebb kerülünk a final fourhoz. A folytatás április végén Soltvadkerten lesz majd – értékelt a csapat edzője, Szabó Krisztián.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában