Labdarúgás/Galériával

2022.03.05. 20:22

Gólnélküli döntetlen lett a mizsei derbi

Az őszi zárást követően a 6. helyen telelő Lajosmizse a 10. Kecskeméti LC-t fogata a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság nyitófordulójában.

Nyitray András

Megosztozott a pontokon a két csapat Fotó: Bujdosó Gréta

Hiányzók bőven voltak mindkét oldalon, ugyanakkor mind a két csapat szerette volna győzelemmel nyitni az évet. A küzdelmes mérkőzésen azonban a kapuba ugyanakkor egyik csapatnak sem sikerült betalálnia, így a két csapat megosztozott a pontokon.

Árva Zsolt: – Idény eleji mérkőzés volt. A két csapat ismeri egymást, próbáltuk egymás erősségeit semlegesíteni, főként ez az, ami sikerült. Mindkét csapat elégedett lehet az egy ponttal.

Nagy Lajos: – A mutatott játékkal és a hozzáállással elégedett vagyok, úgy érzem viszont, hogy két pontot itt hagytunk. Csak kis lehetőségek adódtak a meccsen, abból viszont nekünk volt több. 

Lajosmizsei VLC–Kecskeméti LC 0–0

Lajosmizse, 80 néző, vezette: Baranyai Dávid (Farkas Attila, Farkas László)

Lajosmizse: házi – Fekete, Orlov (Palotai 77.), Borsos, Halasi, Tranoczki, Rapi, Bán, Faragó, Kiss L., Treiber (Menich 71.). Játékos-edző: Árva Zsolt.

Kecskeméti LC: Kormos – Csordás, S. Juhász, Patvaros, Szűcs, Fekete M., Zsoldos (Ónodi 16.), Kőrös, Bozsik, Bessenyei, Major. Edző: Nagy Lajos.

Kiállítva: Rapi a 76. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában