Röplabda

2022.03.17. 07:00

A negyeddöntőben folytathatja a KRC

A Kaposvár ellen elveszített kupameccs után nem sok ideje maradt csüggedni a Kecskeméti RC játékosainak, hiszen csütörtök este már folytatódnak is az Extraliga küzdelmei, Nagy József csapata a MAFC vendége lesz 20 órás kezdéssel.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

A Kecskemét az alapszakaszt az 5. helyen fejezte be, így végül a 4. MAFC lett az ellenfele a negyeddöntőben. A kiegyenlítettnek tűnő párharc három nyert mérkőzésig tart, és mivel a fővárosiak értek el jobb helyezést az alapszakaszban, pályaválasztóként kezdhetik a megmérettetést. A Kecskemét bizakodva készülhet a MAFC ellen ennek ellenére is, mivel az alapszakaszban otthon és idegenben is nyerni tudott már korábban. A MAFC pályáján magabiztos, 3–0-s sikernek örülhetett a KRC, otthon azonban már szorosabb volt az összecsapás, a végeredmény akkor 3–2 lett a hazaiak javára. 
 

A három nyert mérkőzésig tartó párharcot március végéig kell abszolválnia a feleknek, így gyakorlatilag jövő héten akár három mérkőzésre is sor kerülhet, ha nem sikerül valakinek azonnal három győzelmet elérnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában