Futsal

2022.02.28. 14:39

Első sikerét gyűjtené be a TFSE ellen a ScoreGoal

Az SG Kecskemét Futsal második mérkőzésére készül az NB I. alsóházában, Koós Károly csapata hétfő este 19 órás kezdéssel a TFSE-BeStrong gárdáját fogadja a Messzi István Sportcsarnokban.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

Az Aramis SE ellen elszenvedett vereség után szeretné szaporítani pontjai számát az SG Kecskemét Futsal, hiszen legutóbb 4–2-re kikaptak idegenben, így csak hozott pontjaik vannak egyelőre az alsóházi csatában. A TFSE ugyanakkor nem kezdte rosszul az alsóházat, hiszen első meccsén 5–2-re nyert Kistarcsán, majd legutóbb a Nyírgyulaj ellen játszott 5–5-ös döntetlent otthon. Az alapszakaszban mindkét alkalommal a Kecskemét bizonyult jobbnak korábban, hiszen idegenben 8–n 4-2-re verte meg aktuális ellenfelét.

– Ugyanaz a szituáció, mint amikor az alapszakaszban legutóbb a TFSE-vel játszottunk itthon. Győzni kell, nincs mese. Ha szeretnénk a kitűzött céljainkat elérni, azaz megnyerni az alsóházi rájátszást, akkor el kell kezdeni gyűjteni a pontokat. Ezen a héten azon volt a hangsúly, hogy feltöltődjön a társaság, és pozitív szemléletben folytassuk az előttünk álló kihívásokat. Úgy gondolom, hogy minden adott, hogy megszerezzük a három pontot, bízom a csapatban és a sikerben – mondta a találkozó kapcsán az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője, Koós Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában