Összefogás

2022.02.25. 16:40

Asztalitenisz-csarnokot szeretnének építeni Majsán

Asztalitenisz-csarnokot szeretnének építeni Kiskunmajsán, ezért jótékonysági akciót szerveznek a településen.

Tapodi Kálmán

Fotó: illusztráció

Fotó: Shutterstock

Példás összefogást mutatnak a kiskunmajsai sportemberek azzal, hogy a hétvégére jótékonysági akciót hirdettek meg. A kezdeményezés célja, hogy asztalitenisz-csarnok épülhessen Kiskunmajsán. A szurkolók támogatására is számítanak a kezdeményezés kapcsán, akik a hét végi kézilabdamérkőzésen tehetnek azért, hogy ne csak álom legyen a csarnoképítés

A férfikézilabda NB II. Délkeleti csoportjában igazi alsóházi rangadót rendeznek február 26-án a majsai városi sportcsarnokban. A 18 órakor kezdődő összecsapáson a Kiskunmajsai KC a Kunszentmárton KSK csapatát fogadja. A majsaiak számára kifejezetten jól indult a tavaszi szezon, mert múlt héten 44–22- re nyertek az Algyő otthonában. A házigazdák jelenleg a 7. helyen állnak 12 ponttal, de a 9.-en tanyázó kunszentmártoniak is ugyanennyi pontot szereztek. A majsaiak szeretnék hazai pályán is folytatni a pontgyűjtést, nem mellesleg visszavágni az őszi 34–29-es vereségért. A találkozó nemes célokat is szolgál, a Kiskunmajsai KC felajánlásának köszönhetően a szurkolók a  megváltott belépőjegyükkel a Kiskunmajsai Asztalitenisz Club csarnoképítését támogatják.

A felnőtt bajnoki találkozó előtt további mérkőzéseket is megtekinthetnek a drukkerek, hiszen 14 órától kerül sor a Kiskunmajsai KC–Kiskunhalasi UKSC női ifjúsági, 16 órától pedig a KKC–Kunszentmárton férfi ifjúsági találkozóra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában