Labdarúgás / Galériával

2022.01.23. 13:15

A Kecskeméti LC nyerte a 24. SC Hírös-Ép Téli Kupát

Szombaton délután, az első Hájer Sándor Emléktornát követően az SC Hírös-Ép még egy tornát megrendezett a Messzi István Sportcsarnokban, a 24. SC Hírös-Ép Téli Kupát, az U11-es korosztály számára. A viadalt, amelyre öt csapat nevezett, a Kecskeméti LC nyerte.

Vincze Miklós

A győztes csapat. Fotó: Vincze Miklós

A rendező SC Hírös-Ép kihasználta az alkalmat, hogy a Messzi István Sportcsarnokban rendezhet tornát az utánpótlás korosztály számára, így egy napon két rendezvényt is lebonyolítottak. Öt csapattal rajtolt el a 24. SC Hírös-Ép Téli Torna szombaton délután, négy órakor. Mivel egy klub a járványügyi helyzet miatt lemondta a részvételt, körmérkőzéses rendszerben játszott egymással a négy Bács-Kiskun és egy Tolna megyei csapat, vagyis mindenki találkozott mindenkivel. A torna hozott nagy gólkülönbségű, de az utolsó pillanatokig kiélezett mérkőzéseket egyaránt.

A viadalt – akárcsak a délután megrendezett első Hájer Sándor Emlékkupát – a Kecskeméti LC csapata nyerte meg, az ezüstérmeket a Szekszárdi UFC vehette át, a harmadik helyen a rendező, az SC Hírös-Ép gárdája végzett. A Ballószög szerezte meg a negyedik helyet, és a Csólyospálos lett az ötödik, ők egymással játszottak még a viadal elején egy szoros, 4–3-as ballószögi győzelmet hozó meccset. A torna legjobb játékosa címet Német Kolos, az SC Hírös-Ép játékosa kapta meg, a gólkirály a szekszárdi Manhalt Márton lett, nyolc találattal. A legjobb kapus Méhes Lajos lett, a Kecskeméti LC csapatából, a legjobb hazai játékos pedig Kovács Martin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában