Futsal

2021.12.11. 08:07

Újpesten zárja az évet a ScoreGoal Kecskemét

Szombaton 20 órai kezdettel az Újpest FC-220Volt vendége lesz a Futsal NB I. 15., idei zárófordulójában a ScoreGoal Kecskemét Futsal.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

A hétfői, hazai pályán, a Nyírgyulaj csapatától elszenvedett vereség után visszacsúsztak a kék oroszlánok a tabella 5. helyére, így a kiélezett bajnokságnak köszönhetően a szombat esti találkozó is kulcsfontosságú lesz az Újpest ellen, hiszen a lila-fehérek a táblázaton csak két egységre vannak Koós Károly tanítványai mögött . 

– A hétfői, fájó vereség után kellett néhány nap, hogy kitisztítsuk a fejünket – mondta Koós Károly vezetőedző. – De most már csak előre szabad tekintenünk, és a hátralévő meccsekből kell a lehető legtöbb pontot kihoznunk. Szombaton az első lépéseket az Újpest ellen tehetjük meg. Kulcsfontosságú lesz, hogy jó védekezés és kapusteljesítmény párosuljon egymással. A játékunkban mindig benne van a gól, de a támadások során is nagyobb koncentráció kell a befejezéseknél. Hiszek abban, hogy akik pályára lépnek, azok átérzik a mérkőzés súlyát és a maximumot fogják nyújtani. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni a 2021-es évtől, és ennek érdekében mindent el is követünk Új­pesten. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában