labdarúgás

2021.10.04. 11:22

Hozta a papírformát a Jánoshalma a jól küzdő Kecel ellen

A megyei I. osztály 7. fordulóját rendezték meg a hétvégén. A második helyen álló Jánoshalmi FC a 11. pozícióban lévő Kecel csapatát fogadta. A hazaiak magabiztosan tartották otthon a három pontot.

Munkatársunktól

Forrás: Shutterstock

A 7. percben Popovic tartotta meg remekül a labdát az ellenfél büntetőterületén belül, majd sarokkal tálalt Kujundzic elé, azonban a felfutó védő lövését kiütötte Gerner. Két perc sem telt el, amikor Szabó Szilárd ugratta ki Sőreget, aki kicselezte védőjét és ballal lőtt, de Gerner kapus ismét a helyén volt és hárította a próbálkozást. A 20. percben megszületett a hazai vezetés. Sőreghez került ki a labda a jobb oldalra újfent, aki szép csellel csapta be védőjét és tálalt középre, ahol érkezett Milos Stojanovic és bepasszolta a labdát a kapuba 1–0. Négy minutummal később Szabó óriási bedobása után alakult ki kavarodás, mely után ismét Milos Stojanovic verekedte ki magának a labdát és lőtt, de Gerner hatalmas bravúrral védett. 31. percben Sőreg adta be labdát Kujundzicnak, a játékos a kapufára fejelt, a kipattanó Szabó elé került és ő tette vissza Sőregnek a játékszert, aki fölé durrantott. A 36. percben egy remek kontrát játszott végig a hazai csapat. Saját térfelük közepén szereztek labdát, Stojanovic Veljko ugratta ki Szabó Szilárdot aki Babic elé tette a labdát,

a csatár kicselezte a keceli védőt és passzolt a kapus mellett a hálóba. 2–0.

A 44. percben Lakatos szerzett agresszíven labdát és tette tovább Brindzának, aki lövést választott huszonöt méterről, mely megpattant és centikkel kerülte el Halász kapuját.

Az 52. percben Popovic szerzett labdát a vendég térfélen, majd remek passzt adott Milos Stojanovicnak, aki elfektette védőjét és higgadtan szerezte meg második találatát. 3–0. Gyakorlatilag fél minutum sem telt el, és ismét maga mögé kellett nyúlnia Gerner kapusnak. Szabó Szilárd – Popovic – Babic volt a labda útja utóbbi pedig az üres kapuba gurított. Ezzel megszerezte csapata negyedik, önmaga második gólját. 4–0. Becsülendő, hogy a vendégcsapat nem adta fel, és a 66. percben Torma futott el a jobb oldalon, beadását kapásból lőtte kapura Sibalin, de a lövést védte Halász. 80. perc Sibalin tette Torma elé a játékszert, a szélső lefutotta védőjét és betört a büntetőterületen belülre, majd visszagurított a csereként beállt Liskának, aki hatalmas gólt lőtt a hazai kapuba. 4–1. Két percre rá Sibalin huszonöt méteres szabadrúgása pattant meg a sorfalon és így lett nagyon veszélyes, de ez centikkel elkerülte a kaput.

Sarok Attila Jánoshalmi FC technikai vezető: – Az első pillanattól kezdve magas nyomás alá helyeztük az ellenfelet. Amit a héten is mondtam, hazai pályán csak a három pont az elfogadható, ennek fényében az első percektől kapujuk elé tudtuk szegezni a vendégeket. Elég sok helyzet kimaradt, próbáltuk növelni az előnyünket, de úgy gondolom, a keceli csapat kapusa remek napot fogott ki. Kaptunk egy elkerülhető gólt, legközelebb jobban kell figyelnünk. Megyünk tovább a következő hétre. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Vata Zalán Kecel FC vezetőedző: – Gyakorlatilag az első tíz percben eldőlt a mérkőzés, bár még 0:0 volt az eredmény, de láttam a saját csapatomon, hogy semmi nem fog megvalósulni abból, amit megbeszéltünk. Az egész csapat az öltözőben maradt, ezzel a gyors egy-két passzos játékkal már látszott, hogy idő kérdése, hogy mikor fog a hazai csapat felőrölni bennünket. Gratulálok nekik. Megyünk tovább a következő fordulóba és megpróbálunk pontot, pontokat szerezni.

Jánoshalmi FC – Kecel FC 4–1 (2–0)

Jánoshalma, 100 néző, vezette: Geleta Mihály (Szabó Laura Emerencia, Csorba Gábor)

Jánoshalma: Halász – Nagy (Vida 56.p), Cvetkovic, Jesic (Tusori 65.p), Kujundzic, – Stojanovic M., Stojanovic V.(Fenyvesi 76.p), Szabó, – Sőreg (Ivanisevic 56.p), Popovic (Busa 75.p), Babic Vezetőedző: Florin Nenad

Kecel: Gerner – Doszpod, Csáki, Sendula J.,Herczeg, – Lakatos-Lengyel (Liska 71.p), Kiss (Sendula P. 56.p), Brindza(Hatvani 76.p), – Torma, Sibalin, Patai B. (Patai G. 61.p), Vezetőedző: Vata Zalán

Gólszerző: Stojanovic M. 20,52., Babic 37, 53., illetve Liska 80.

Sárga lap: Herczeg 50.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában