Kosárlabda

2021.09.02. 07:00

Kosárünnepet tart a kecskeméti klub

Szinte az egész nap a kosárlabdáról szól majd szeptember 4-én Kecskeméten. Utcai kosárlabda mellett többek között edzőmérkőzés is lesz a hírös városban.

Kovács Nóra

A Körmend ellen játssza első hazai edzőmeccsét a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Fotó: Bús Csaba

Szombat reggel nyolc órakor kezdődik a Streetball Chellenge hetedik állomása, melyre csütörtök éjfélig kilenc korcsoportban lehet nevezni. Bár tavaly a pandémia miatt elmaradt, a KTE Kosárlabda Klub Kft. szervezésében idén nyolcadik alkalommal rendezik a tornát a Mercedes-Benz Gyár Sport Akadémia parkolójában.

A programot 11 órakor a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia évnyitója szakítja meg, melyre ezúttal is az akadémia épületében kerül sor. Az értékelések, valamint az előretekintés mellett ezen az eseményen búcsúznak el a végzősök, itt írják alá a Kecskeméti KC női és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét férfi­kosárlabda-csapatához szóló új szerződésüket.

Az évnyitó után folytatódik a streetball, amely remek felvezetése lesz a 16 óra 30 perckor a Messzi István Sportcsarnokban kezdődő felkészülési mérkőzésnek. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét első hazai edzőmeccsén az Egis Körmend ellen lép pályára, immár szurkolók előtt.

Az elmúlt szezonban nem volt lehetőség a személyes találkozásra, emiatt a tizedik szezonjára készülő KTE Kosárlabda Klub Kft. csapatbemutatót tart a szurkolóknak az Ápoló Klubban, ahol többek között méltó módon köszönnek el az elmúlt tíz szezonban Kecskeméten játszó, s teljesítményével, személyiségével a kecskeméti kosárlabda történetének meghatározó tagjává váló Marko Djeraszimovicstól. Az est végén pedig kiderül majd, mi lesz Marko 8-as mezének sorsa.

A Körmend ellen játssza első hazai edzőmeccsét a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában