ASZTALITENISZ

2021.09.27. 15:21

Csapatbajnoki sikernek örülhetett a Spartacus

A férfi NB II. Dél-Keleti csoportjában a 3. fordulót rendezték, ahol a Kecskeméti Spartacus asztaliteniszezői Újszászon tudtak nyerni.

Nyitray András

A győztes négyes

Fotó: Spartacus

Az ellenfél az idén szerepel először ebben az osztályban, így némileg ismeretlenek voltak egymásnak a felek. Pávics Péter ismét verhetetlen volt az asztalnál, Polónyi Nóra serdülő kora ellenére egy szettet veszítve szintén minden mérkőzését megnyerte. Kettejük párosa is nyerni tudott, amivel már garantált volt a döntetlen, de Gyetvai Ákos egyetlen győzelme összetett sikert ért.

Újszászi Városi Vasutas SE – Kecskeméti Spartacus 8-10

Kecskeméti győztesek: Pávics Péter 4/4, Polónyi Nóra 4/4, Gyetvai Ákos 4/1, Szűcs Bence 4/0, Pávics-Polónyi 1/1, Gyetvai-Szűcs 1/0

Újszászi győztesek: Nagy Sándor 4/2, Bene László 4/2, Koroknay Tamás 4/2, Leskó László 4/1, Nagy-Leskó 1/1, Bene-Koroknay 1/0

Fodor Miklós, a Spartacus edzője: – Csapatunk ismét idegenből hozta el a három pontot. Pávics és Polónyi magabiztosan játszott, ami nagyban megkönnyítette a győzelem elérését. Kiemelkedett Nóra játéka, biztató a következő, szerbiai nemzetközi verseny előtt.

A Spari legközelebb október 3-án (vasárnap) 11 órakor Gyulán folytatja a bajnokságot.

A győztes négyes
Fotó: Spartacus

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában