futsal

2021.08.03. 10:47

Újra legyőzte az Újpestet a ScoreGoal Kecskemét

A tihanyi edzőtábor első napján az Újpest FC-220 Volt csapatával játszott előkészületi mérkőzést az augusztus 16-i NB I.-es rajtra készülő ScoreGoal Kecskemét Futsal. Akárcsak néhány nappal ezelőtt a fővárosban, a szintén az Újpest ellen vívott edzőmeccsen, ezúttal is hírös városi győzelem született.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba / archív felvétel

A tihanyi edzőtáborban szervezett mérkőzésen háromszor harminc perces harmadokat vállaltak egymás ellen a felek. A hétfőn este 18 órakor kezdődő maratoni találkozót 5–2 arányban a kecskeméti gárda nyerte meg. A hírös városi gólokat Ristic, Mánya, Hadnagy és Bozánszky szerezték, Hadnagy kétszer is beköszönt.

– Ezúttal egy sokkal motiváltabb, és fontos játékosokkal kiegészült Újpesttel találtuk magunkat szembe – értékelt Koós Károly, a ScoreGoal vezetőedzője. – Nagyobb nyomást helyeztek ránk, de jól tudtunk alkalmazkodni ehhez. Végig kiélezett mérkőzés volt, remekül szolgálta a felkészülésünket. Ezúton is szeretném megköszönni a fővárosiaknak, hogy kétszer is tudtunk velük meccselni, sok sikert kívánunk nekik majd a bajnokságban. Szép gólokat rúgtunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, és megérdemelten nyertünk. Szerdán a Veszprém elleni edzőmeccsen is ugyanezt az elszántságot szeretném látni a csapattól. Biztos vagyok benne, hogy az is magas hőfokú edzőmeccs lesz.

A Veszprémmel szerdán 18 óra 30 perces kezdettel találkozik Koós Károly csapata, Kecskeméten pedig péntek este láthatják a szurkolók a gárdát a Messzi István sportcsarnokban, akkor 19 órától a Berettyóújfalu lesz az ellenfél.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában