labdarúgás

2021.08.18. 06:55

Bács-Kiskun megyei labdarúgók is részt vesznek az emlékmérkőzésen

A mérkőzést augusztus 20-án játsszák 16 óra 30 perces kezdettel Ásotthalmon.

Vincze Miklós

Kurgyis Kevin (pirosban)

Forrás: baon.hu

Az idén is összecsap Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megye U19-es válogatottja, immáron a 4. Andróczki Máté-emlékmérkőzést vívják meg egymás ellen a csapatok a vándorserlegért. A mérkőzést augusztus 20-án játsszák 16 óra 30 perces kezdettel, az ásotthalmi futballpályán. Molnár László, a Bács-Kiskun megyeiek szövetségi edzője elmondta, hogy az idén előreláthatólag hét klub delegál játékost az évről évre egyre komolyabb presztízzsel bíró mérkőzésre.

A Bács-Kiskun megyei ifjúsági válogatott kerete: Fekete András, Rózsa Boldizsár, Szatmári Martin, Telek Vilmos, Tóth András, Varga Gergő, Urbán Martin, (Kecskeméti LC), Görög Nándor, Kurgyis Kevin, Polgár Sándor (Kiskunfélegyháza), Barth Milán, Cselik Döme, Horváth Dominik, Nincsevics Martin (Bácsalmás), Fenyvesi Bálint (Jánoshalma), Török Endre (Bácsborsód), Tóth Ákos (Kiskőrös), Csiki Noel, Fehér Zalán, Vin­cze Péter, Vukovits Martin (Baja.)

Kurgyis Kevin (pirosban)
Fotó: baon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában