labdarúgás

2021.07.22. 07:00

Alapember távozott Szabadszállásról

Egyik legjobb játékosát veszítette el az egyébként gőzerővel a megye I.-es bajnokságra erősítő Szabadszállási SE, miután Hegedűs Edvin a harmadosztályú Dunaújváros PASE játékosa lett.

Nyitray András

Forrás: duol.hu

A 25 esztendős futballistára a védelemben számítanak új klubjánál, ahol felkészülési mérkőzésen már pályára is lépett. A szabadszállási kötődésű Hegedűs Edvin korábban a Grosics Akadémián nevelkedett, a szegediek színei­ben a másodosztályban is pályára léphetett. Szabadszállásra 2017-ben tért vissza, az utóbbi négy esztendőben alapembere volt a csapatnak, mely legutóbb hatodik helyen zárt a bajnokságban, illetve ezüstérmes lett a megyei kupában. Hegedűs a megye II.-ben és a megye I.-ben is bronzérmes lett a klubbal a négy év alatt, a második csapattal egy ezüstöt is begyűjtött a megye III.-ban.

– Köszönöm az elmúlt négy évet az összes csapattársnak, edzőnek, szurkolónak, hozzátartozónak, családtagnak és a barátnőmnek, de legfőképp Pandur László szakmai igazgatónak. Nagy öröm volt újra itthon focizni, szép időszak volt. Szeretettel gondolok rátok, akik mindvégig támogattatok – búcsúzott Hegedűs Edvin.

– Sajnálom, hogy nem a Szabadszállás futballcsapatával sikerült feljutnia az NB III.-ba Edvinnek, de a játéktudása és felkészültsége alapján mindenképpen magasabb osztály jár neki, akár még feljebb is. Mi büszkék vagyunk, de sajnáljuk is a távozását, a következőkben viszont megpróbáljuk a Szabadszállás csapatával utolérni, azaz feljutni az NB III.-ba. Sok sikert a felsőbb osztályban – mondta Pandur László, a Szabadszállási SE labdarúgó-szakosztályának elnöke a klubváltás kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában