LABDARÚGÁS

2020.08.17. 17:45

Kelebián emlékeznek Andróczki Mátéra

Az idén is, immár harmadik alkalommal megrendezik a három évvel ezelőtt, fiatalon elhunyt labdarúgó, Andróczki Máté emlékét ápoló mérkőzést

Vincze Miklós

Az idén is, immár harmadik alkalommal megrendezik a három évvel ezelőtt, fiatalon elhunyt labdarúgó, Andróczki Máté emlékét ápolni hivatott Bács-Kiskun megyei U19-es válogatott–Csanád-Csongrád megyei U19-es válogatott mérkőzést. A meccset az idei esztendőben Kelebián vívják meg, az immáron hagyományosnak mondható időpontban, ugyanis augusztus 20-án 17 órai kezdettel csap össze a két csapat az Andróczki Máté szülei által felajánlott vándordíjért.

A Bács-Kiskun megyei válogatott szakvezetői, a főszervező, Molnár László, a Bácsalmási PVSE U19-es csapatának az edzője és a Kecskeméti LC elnökhelyettese, Karakas Ferenc az idén is egy igazi válogatottat alakítottak ki a megyei fiatalokból, a csapatok hozzáállása is példás, akit csak megkerestek, mindenki szívesen adott játékost a válogatott számára.

A Bács-Kiskun megyei U19-es válogatott kerete. Kapusok: Lengyel Péter (Kiskunhalasi FC), Telek Vilmos Péter (Kecskeméti LC). Védők: Patai Gergő (Kecel FC), Ónodi Attila (Kecskeméti LC), Horváth Balázs (Kiskunfélegyházi HTK), Petrás Gergő (Sükösd SC), Treiber Tamás Norbert (Kerekegyházi SE). Középpályások: Kovács Jácint (Bácsalmási PVSE), Benkő Botond (Bácsalmási PVSE), Görög Nándor (Kiskunfélegyházi HTK), Klein Tamás (Nemesnádudvari KSE), Vukovits Martin (Mélykúti SE), Horváth Zsombor (Kiskunmajsai FC), Rátkai Martin (Borotai SE), Szabó Alex László (Borotai SE). Támadók: Körmöczi Márk (Bácsalmási PVSE), Gémesi János Adrián (Kiskőrösi LC), Makány Nándor (Kiskunfélegyházi HTK), Terbe Roland (Kecskeméti LC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában