RÖPLABDA

2020.03.06. 19:08

Nagy lépést tehet a négy közé jutásért a KRC

A MAFC otthonában folytatja az extraligás bajnokságot a HÉP-Kecskeméti RC férficsapata. A fővárosi találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik.

Borbély Károly

Dávid Zoltán vezetőedző bizakodó, és tudja, hogy nem lehetetlen a döntőbe kerülés

Fotó: Bús Csaba

– Győzelemre készülünk! A klubnak, a szurkolóinknak, a játékosoknak és nekem is nagyon fontos, hogy ott legyünk a négy közötti rájátszásban – mondta Dávid Zoltán, a KRC vezetőedzője, aki a múlt pénteki Magyar Kupa-döntő 3:2-es elvesztése után vasárnap már győztes csapatot dirigálhatott, együttese ugyanis 3:0-ra verte a DEAC-ot az Extraligában. A szakember a találkozó után arról beszélt, hogy boldog, mert végre látta mosolyogni a pályán a játékosait.

– Abból a meccsből nem szabad kiindulni, nem mérvadó, hogy a Debrecent legyőztük. Azt viszont nagyon szeretném, hogy a játékosaim minden mérkőzésen olyan felszabadultak legyenek, mint a vasárnapi DEAC elleni találkozón. A kupadöntőben elszenvedett vereség bántja őket és engem is, de ezen mihamarabb túl kell tennie magát mindenkinek. A tavalyi kupagyőzelem után fürödtünk a pompában és aztán nem jöttek az eredmények. Nem szeretném, ha most meg letargiába esnénk, és ezért nem tudnánk jól teljesíteni. Bizakodó vagyok, mint mindig, és tudom, hogy nem lehetetlen a bajnoki döntő elérése – tette hozzá Dávid, aki minden játékosára számíthat a MAFC ellen.

Dávid Zoltán vezetőedző bizakodó, és tudja, hogy nem lehetetlen a döntőbe kerülés
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában