labdarúgás - megye II.

2020.03.15. 07:55

A KHTK nyerte a kunszállási derbit

Szomszédvári derbit vívtak Kunszálláson, a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában. A mérkőzést némi meglepetésre a vendég KHTK II. nyerte.

Vincze Miklós

Fotó: Mediaworks

A Kunszállás–Kiskunfélegyháza párosítás mindig parázs szomszédvári derbi, bármelyik osztályban szerepeljen is a Kunszállás és bármelyik félegyházi csapattal találkozzon is, nem volt ez másként az idén sem.

Ennek megfelelően nagy küzdelmet hozott a mérkőzés, amelynek az első félidejében nem esett gól. Akkor alighanem bosszankodott még emiatt a hazaiak játékos-edzője, Kertész Gábor, negyvenöt perccel később ugyanakkor alighanem aláírta volna az első félidei állást végeredménynek. A második játékrészben ugyanis a 60. Szabó Tamás megszerezte a vendégeknek a vezetést, tizenkét percre rá Makány belőtte a második félegyházi gólt is, majd a hosszabbításban Birkás állította be a 0–3-as végeredményt.

Kunszállás–KHTK II. 0–3 (0–0)

Kunszállás, vezette: Nagy A. (Kaszala, Csákó)

Kunszállás: Petyarity – Kovács G. (Mizsei A.), Polyák, Vincze, Hatvani, Kertész Á., Jókai (Ficsor), Pöszmet, Rádi, Tóth D., Fábián. Edző: Kertész Gábor

Kiskunfélegyházi HTK II: Magyar – Farkas, Berekszászi (Páli), Horváth B., Keresztesi, Valkovics, Szabó T. (Oroszi), Bense (Kadosa), Kurgyis (Birkás), Fricska, Zs. Juhász (Makány). Edző: Kádár Tamás

Gólszerző: Szabó 60., Makány 72., Birkás 92.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában