futsal

2019.12.19. 19:47

A címvédőhöz utazik az SG Kecskemét

A férfi élvonalbeli bajnokság 14. fordulójában a címvédő, a jelenlegi listavezető Berettyóújfalu otthonában lép pályára a tíz csapatos tabellán nyolcadik helyen álló SG Kecskemét Futsal.

Borbély Károly

Fotó: Bús Csaba

A pénteken 18.30 órakor kezdődő találkozó az esztendő utolsó meccse lesz a hírös városi együttesnek, amely szeptemberben 7–3-ra kapott ki a Messzi István Sportcsarnokban a Hajdú-Bihar megyei gárdától.

Koós Károly, a kecskeméti csapat vezetőedzője azt szeretné, ha emelt fővel búcsúztatnák az évet.

– Alapvetően a célunk nem változott, szépen szeretnénk búcsúzni az évtől. A Berettyó is ezt szeretné, nem kényelmesedhetnek el, hiába vezetik hat ponttal a bajnokságot. Ha azt a megsüvegelendő teljesítményt tudjuk nyújtani, mint hétfőn a Haladás ellen, akkor nem lehetünk csalódottak. Sérülések és egyéb betegségek miatt elég szűkös a keretünk, de abban biztos vagyok, hogy akik pályára lépnek majd Berettyóújfaluban, azok mindent megtesznek a tisztes helytállásért – vélekedett a vezetőedző.

A kecskeméti gárda az újév első bajnokiját január 10-én játssza, akkor a Dunaferrt fogadja 19 órakor a Messzi István Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában