futsal

2019.09.14. 16:44

Szombathelyre utazik az SC Kecskemét Futsal

Hétfő este 18 óra 30 perckor Szombathelyen, a Haladás VSE vendégeként lép pályára a ScoreGoal Kecskemét Futsal az NB I 4. fordulójában.

Vincze Miklós

Fotó: Bús Csaba

A szombathelyiek három forduló után a dobogón állnak, csak az első körben maradtak alul, azóta magabiztos sikereket arattak. Keretük nagyon erősnek mondható, sőt, az NB I-ben kimagaslónak. Szerepel náluk többek között Dróth Zoltán, akinek a neve valószínűleg minden futsalt követő számára ismerősen cseng, hiszen anno az ő találatával sikerült az Eb-t kiharcolnia a magyar válogatottnak Románia ellen. Mellette még számos idegenlégióssal büszkélkedhetnek a Halinál, brazilok is erősítik a keretet a magyar tehetségek mellett.

Fotó: Bús Csaba

Az SG Kecskemét Futsal nem panaszkodhat a rajtot illetően, hiszen újoncként négy ponttal állnak három fordulót követően. Ennek ellenére Rutai Balázs, a csapat gólvágója szerint még van hova fejlődniük. A szombathelyiek ellen felszabadult játékot várt a huszonegy esztendős játékos, Koós Károly vezetőedző pedig így vélekedik a bajnoki meccs előtt:

–A hétfői gyengébb teljesítményt sikerült átbeszélnünk. Mindenki látja, tudja a saját felelősségét. Lezártuk már az Aramis elleni meccset magunkban, ez nem fogja befolyásolni a folytatást. Az viszont igen, hogy az egyik legerősebb ellenfél következik a bajnokságban. Nem mi vagyunk az esélyesek, de sportemberek vagyunk, mindent megteszünk, hogy Kecskemétet méltóképpen képviseljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában