Labdarúgás - megye ii - U19

2019.06.03. 08:45

A kiskunmajsai ifisták nyerték az aranymeccset

Az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa az U19-eseknél a megyei II. osztály labdarúgó bajnokság Északi-csoportjában.

Tapodi Kálmán

Az egypontos előnnyel élen álló Kiskunmajsai FC vendége a 2. helyezett Nyárlőrinc volt, akik tavasszal minden meccsüket megnyerték. Az aranycsatára szép számú közönség gyűlt össze, sokan érkeztek Nyárlőrincről is.

Küzdelmes mezőnyjáték jellemezte az első húsz percet. A hazaiak felívelgetéseit könnyen elfejelték a magassági fölényben lévő vendégvédők, de a támadásokat jól szűrte a majsai védelem is. A 22. percben egy bal oldali sarokrúgást követően, Huszka Bendegúz tekerése érintés nélkül hullott a hosszú fölsőbe, így majsaiak örülhettek (1-0). A szünet után sem változott a játék képe, a majsaiak magabiztosan őrizték az előnyüket, ráadásul számukra egy döntetlen is elég lett volna az elsőséghez, míg a nyárlőrincieknek mindenképpen kellett a győzelem a végső sikerhez.

A játékidő fogyásával a feszültség is egyre nőtt a pályán, amit jól tükrözött a hat kiosztott sárga lap is. A kék-sárgák a 80. percben újabb gólt szereztek, Huszka lépett ki és bombázott a vendégek kapujába (2-0). A hajrában Palatinus Zalán egy szép fejessel még szépített (2-1), de a lefújást követően a kiskunmajsaiak – Rádóczi Dávid és Vörös Tibor tanítványai – ünnepelhették a bajnoki címet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában