labdarúgás - NB II.

2019.04.15. 13:27

Megbízott edzővel nyert idegenben a Tiszakécske

Megbízott edzővel nyert az NB II.-es bajnokság vasárnapi, 32. fordulójában a Tiszakécske. A Bács-Kiskun megyei együttes Békéscsabán szerzett három pontot.

Borbély Károly

Kardos Norbert (középen) szerezte Békéscsabán a Tiszakécske vezető gólját, a védő büntetőből talált a kapuba

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Szentirmay Tamás

„A Békéscsaba nagyon jó csapat, tele tehetséges fiatal játékossal, akiket egy tehetséges edző irányít. Ahogy az összes ellenfelünket, a Békéscsabát is igyekeztünk minél részletesebben feltérképezni. Számunkra mindegy, ki az ellenfél, szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni, hogy elérhessük célunkat. Szeretnénk bennmaradni, s ha lehet, előrefelé elmozdulni a tabellán” – nyilatkozta csütörtökön a Békéscsaba elleni meccs kapcsán a kécskei klub honlapján Szabó István, a TVSE vezetőedzője.

Aztán az élet úgy hozta, hogy a Csaba ellen már nem Szabó irányította a TVSE-t.

„A mai napon a Tiszakécskei LC (Duna Aszfalt-TVSE) közös megegyezéssel szerződést bontott Szabó István vezetőedzővel – volt olvasható a fentebb említett honlapon pénteken, megköszönve a távozó tréner munkáját, hozzátéve, hogy az új vezetőedző kinevezéséig a szakmai munkát Virágh Ferenc pálya­edző és Nagy Zsolt kapusedző irányítja.

A két szakember jól debütált a kispadon, győzelemmel tért haza a Duna Aszfalt-Tiszakécske VSE.

A forduló további eredményei: Siófok–Dorog 1–1, Győri ETO–Balmazújváros 2–0, Vasas–Soroksár 4–0, Zalaegerszeg–Kazincbarcika 1–0, Budaörs–Budafok 4–2, Ceglédi VSE–Mosonmagyaróvár 1–1, Monor–Gyirmót FC Győr 3–3, Vác FC–Csákvár 1–1, Nyíregyháza–Kaposvár 1–0.

Kardos Norbert (középen) szerezte Békéscsabán a Tiszakécske vezető gólját, a védő büntetőből talált a kapuba
Fotó: Szentirmay Tamás / Petőfi Népe

Békéscsaba–Tiszakécske 1–2 (0–1)

Békéscsaba, 1000 néző. Vezette: Berényi Tamás (Máyer Gábor, Kovács II. Gábor).

BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Szalai D., Szélpál, Viczián, Zahorán – Szinanovics (Vólent, 58.), Hursán (Pilán, 58.), Király P., Mezei – Nagy S. (Urbin, 45.), Szatmári I. Vezetőedző: Boér Gábor.

TISZAKÉCSKE: Helesfay – Oláh M., Kardos N., Huszti, Sváb – Tölgyesi (Szabó L., 83), Ludánszki – Kirchner, Gréczi G., Szabó D. M., 83.)– Mihály (Károly, 58.).

Megbízott edző: Virágh Ferenc.

Gólszerző: Kardos (0–1, 11-esből) a 40., Urbin (1–1) az 52., Mihály (1–2) az 54. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában