szabadidősport

2019.02.28. 10:25

Futófesztivállal ünnepel Kocsér

Idén is az egészség jegyében ünnepli március 15-ét Kocsér lakossága. Az önkormányzat ötödik alkalommal hirdette meg a Kutyakaparó Futófesztivált.

Koós Kata

A nemzeti ünnep alkalmából a részt vevő futók három jelképes távon bizonyíthatják kitartásukat: 1484 méteren váltófutásban, háromfős csapatban, egyénileg háromszor 1848, azaz 5544 méteren, az igazi hősök pedig tízezer méteren tesztelhetik erőnlétüket. A futófesztivált március 30-án, szombaton, 14 órától rendezik meg. A résztvevőket 12.30 és 13.30 óra között várják a kocséri sportcsarnoknál, ahonnan különbuszokkal szállítják őket a Kutyakaparó Csárda előtti startvonalhoz. A nevezés díjtalan, azonban előzetes jelentkezéshez kötött, melyet a [email protected] címen tehetnek meg az érdeklődők nevük, életkoruk, településük, pólóméretük és a választott táv feltüntetésével. Minden futó emlékpólót, érmet és egy tál paprikás krumplit kap jutalmul.

Nyitóképünk a 2018-as

Kutyakaparó Futófesztiválon készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában