Labdarúgás

2018.11.11. 17:42

Megtartották a Bozsik torna őszi záróját Solton

A Bozsik program őszi szezonzáró tornáját vasárnap rendezték meg a solti sportpályán, a 11 és 13 éves utánpótlás focisták részvételével.

Lencsés P. Anna

Tizenöt csapat érkezett a rendezvényre, Kerekegyházáról, Izsákról, Dunavecséről, Szalkszentmártonból, Kunszentmiklósról és Soltról. A két korcsoportban közel kétszáz fiatal focista mérte össze az erejét. Sportszerű küzdelem és jó hangulat jellemezte a mérkőzéseket. A rendezvény zárásakor a legjobban teljesítő játékosok különdíjban részesültek. U11-ben elismerést kapott Balla Zsolt Dunavecse, Mészáros Márk Szentmárton SE, Ugro Péter Szalki KLSE, Horváth Jenő Izsáki Sárfehér SE, Horváth Szilveszter Miklósi GYFE, Polgár Panka Kerekegyházi SE, Tolnai Viktor Hírös ÉP, Linger Ádám Solti FC. Az U13 legjobbjai voltak, Horváth Balázs Dunavecse, Balla Attila Szentmárton SE, Czompa Zsombor Izsáki Sárfehér SE, Czigler Barna Miklósi GYFE, Takács Benjamin Kerekegyháza, Szamek Hunor Solti FC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában