Tömegpsort

2018.08.03. 10:35

Egy napon két futás is lesz Kecskeméten

A Domb-futás rendezvénysorozat keretében szombat délelőtt rendezi a IUSTITIA egyesület a Perzselő­ futást a kecskeméti Benkó Zoltán szabadidőközpontban.

Vincze Miklós

Összesen öt távon indulhatnak el a versenyzők, 9.45-kor rajtol el a legkisebbek számára szervezett 300, 9 óra 50-kor a 800 méteres táv, a 3550, méteres, a 7 és a 10 km-es távon induló mezőny pedig 10 órakor vág neki a versenynek.

Ugyancsak szombat délelőtt rendezi a Jazzfőváros és a IUSTITIA Egyesület közösen a Jazzfutást is. Ennek a rajtja 11 óra 30-kor lesz, nevezni a verseny napján 9 órától lehet. A táv minden induló számára 2300 méter, a nevezési díj 1500 forint. A nevezési díj senkit nem szabad, hogy visszariasszon, ugyanis minden befutó a fesztivál logójával ellátott pólót kap, és amellett még ingyenes napi belépőt is a jazzfőváros rendezvényeire. Ami a díjazást illeti, abszolút kategóriában osztanak érmeket, nemenként az első három helyezettnek. Időmérés ezen a versenyen nem lesz, a helyezettek kerülnek majd ­rögzítésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában